Čokoláda sa často spája s priberaním. Avšak čokoládový dezert má nízky obsah kalórií a preto si ho môžete dopriať kedykoľvek.
Čo potrebujeme: |
Postup: |
- 100 g čerstvých černíc
- 70 g horkej čokolády
- 1 balík tofu biele
- 100 ml sójového nápoja
- 40 ml espressa
- 1 lyžica agave
|
- Horkú čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli.
- Uvaríme espresso a necháme vychladnúť na izbovú teplotu.
- Tofu, agáve, vychladené espresso, čokoládu a sójový nápoj rozmixujeme ponorným mixérom.
- Odložíme do chladničky na 15 minút.
- Dozdobíme černicami a podávame.
|
![TOFU biele](http://www.lunter.com/wp-content/uploads/cache/images/2016/08/TOFU-biele-3D-LUNTER-800x700b/TOFU-biele-3D-LUNTER-800x700b-1399249000.jpg)
Inšpirovali sme vás? Vyskúšajte aj iné naše recepty:
![Špagety bolognese s-údeným-tofu](http://www.lahke-recepty.sk/wp-content/uploads/2014/05/spagety-bolognese-tofu-150x150.jpg)
Cestoviny a pizza
![zapekaná zelenina](http://www.lahke-recepty.sk/wp-content/uploads/2015/07/zapekaná-zelenina-150x150.png)
Jedlá bez mäsa
![mrkvové šatôčky](http://www.lahke-recepty.sk/wp-content/uploads/2015/10/PA103770-150x150.jpg)
Dezerty a koláče