Ľahké kuracie prsia s hummusovou krustou
Ak ste si doma pripravili domáci hummus a nejako sa vám ho podarilo urobiť veľa, nemusíte ho ísť ponúkať susedom. Asi by vás hneď nenapadlo zapekať ho. Keď ochutnáte, zaradíte tento recept na zapekané kuracie prsia medzi svoje top kulinárske kúsky.
Rýchle a ľahké kuracie prsia zapečené s hummusom
Tento recept má hneď viacero výhod. Za prvé – jeho príprava trvá len niečo cez pol hodinku. Za druhé, je to ľahké a zdravé jedlo a za tretie – zabijete dve muchy jednou ranou, pretože popri zdravom hummuse budete mať aj menu s kuracím mäsom.
Príprava: 10 min, varenie: 25 minút, teda spolu 35 minút
Čo potrebujeme: | Postup: |
(na 4 porcie)
|
|
No a je tu ešte jedna možnosť – pokiaľ si strážite príjem kalórií, môže ako prílohu zvoliť zapekanú zeleninu a humus ako prílohu vynechať. Prípadne kuracie prsia podávať s čerstvým zeleninovým šalátom.
Ak doma nemáte pripravený hummus, ušetrite svoj čas ak si kúpte vo vašom najbližšom obchode hummus alebo cícerovú nátierku.
Želáme vám dobrú chuť :)
Inšpirujte sa našími zdravými receptami, je z čoho vyberať: