zapekaná zelenina

Zapekaná zelenina s TOFU

Print Friendly

ZDRAVÉ RECEPTYZapekaná zelenina je pochúťka, ktorú neodmietnu aj skalní fanúšikovia mäsa. Tofu v recepte zabezpečí prísun zdravých bielkovín. Pri recepte nájdete energetickú hodnotu a cenu jednej porcie. To vám postráži nielen vašu líniu ale aj peňaženku.

Zapekaná zelenina  s TOFU

Zapekaná zelenina  je plnohodnotné jedlo a tofu si môžete vybrať podľa toho, ktorú príchuť máte najradšej. K zelenine sa hodí ktorákoľvek.

Ingrediencie Postup
  • 1 TOFU bazalka
  • 200 g mrkvy
  • 100 g petržlenu
  • 1/2 buľvy zeleru
  • 2 kaleráby
  • vetvičky rozmarínu
  • olivový olej
  • mleté čierne korenie
  • morská soľ

 

  1. Zeleninu ošúpeme, očistíme a nakrájame na rovnako veľké prúžky.
  2. Na pekáči zmiešame zeleninu, pokvapkáme olejom, osolíme a okoreníme.
  3. Na vrch rozložíme na plátky nakrájané TOFU a natrhané vetvičky rozmarínu.
  4. Vložíme do rúry vyhriatej na 180 °C a pečieme približne 30 minút.

 

 

Prajeme Vám dobrú chuť a dúfame, že vám naša zapekaná zelenina bude chutiť.