Nátierka z tofu a sušených paradajok

Print Friendly

Chutná nátierka z tofu a sušených paradajok dodá šmrnc každým raňajkám či ľahkej večeri. Odporúčame podávať na špaldovej bagetke s trochou jarnej cibuľky.

 Čo potrebujeme: Postup:
  • 1 ks tofu bazalka
  • ½ červenej cibule
  • soľ, čierne korenie
  • olivový olej
  • 6 ks sušené paradajky v  olivovom oleji
  • 1 lyžica dijonskej horčice
  • jarná cibuľka na posypanie
  1. Na panvici pokvapkanej olivovým olejom opražíme cibuľu a na 2 minútky pridáme aj nakrájené tofu.
  2. Do mixéra pridáme opraženú cibuľu s tofu, sušené paradajky, osolíme, okoreníme a nakoniec pridáme lyžicu dijonskej horčice.
  3. Podávame na špaldovej bagetke posypané jarnou cibuľkou.

Inšpirovali sme vás? Vyskúšajte aj iné naše recepty:

Špagety bolognese s-údeným-tofu

Cestoviny a pizza

zapekaná zelenina

Jedlá bez mäsa

mrkvové šatôčky

Dezerty a koláče