Čokoláda sa často spája s priberaním. Avšak čokoládový dezert má nízky obsah kalórií a preto si ho môžete dopriať kedykoľvek.
Čo potrebujeme: |
Postup: |
- 100 g čerstvých černíc
- 70 g horkej čokolády
- 1 balík tofu biele
- 100 ml sójového nápoja
- 40 ml espressa
- 1 lyžica agave
|
- Horkú čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli.
- Uvaríme espresso a necháme vychladnúť na izbovú teplotu.
- Tofu, agáve, vychladené espresso, čokoládu a sójový nápoj rozmixujeme ponorným mixérom.
- Odložíme do chladničky na 15 minút.
- Dozdobíme černicami a podávame.
|
Inšpirovali sme vás? Vyskúšajte aj iné naše recepty:
Cestoviny a pizza
Jedlá bez mäsa
Dezerty a koláče