Espresso chocolate mousse

Print Friendly

Čokoláda sa často spája s priberaním. Avšak čokoládový dezert má nízky obsah kalórií a preto si ho môžete dopriať kedykoľvek.

 Čo potrebujeme: Postup:
  • 100 g čerstvých černíc
  • 70 g horkej čokolády
  • 1 balík tofu biele
  • 100 ml sójového nápoja
  • 40 ml espressa
  • 1 lyžica agave
  1. Horkú čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli.
  2. Uvaríme espresso a necháme vychladnúť na izbovú teplotu.
  3. Tofu, agáve, vychladené espresso, čokoládu a sójový nápoj rozmixujeme ponorným mixérom.
  4. Odložíme do chladničky na 15 minút.
  5. Dozdobíme černicami a podávame.

 

TOFU biele

Inšpirovali sme vás? Vyskúšajte aj iné naše recepty:

Špagety bolognese s-údeným-tofu

Cestoviny a pizza

zapekaná zelenina

Jedlá bez mäsa

mrkvové šatôčky

Dezerty a koláče