Cesnakové pečené slimáky s tofu

Print Friendly

Zavolali vám kamoši, že o hodinu sú u vás na návšteve? Nezúfajte. Lístkové slimáky posypané s TOFU medvedí cesnak si pripravíte v priebehu niekoľkých minút.

 Čo potrebujeme: Postup:
  • 1 lístkové cesto
  • Pol hrnčeka paradajkovej omáčky
  • 1 tofu s medvedím cesnakom
  • Pol hrnčeka strúhaného syra (napríklad Eidam)
  • Čierne korenie, oregano
  1. Cesto rozvaľkáme, natrieme paradajkovou omáčkou, posypeme nadrobno nakrájaným tofu a nastrúhaným syrom.
  2. Podľa chuti dochutíme čiernym korením a oreganom.
  3. Pripravené cesto zrolujeme, nakrájame na centimetrové plátky a pečieme v rúre vyhriatej na 200 stupňov dozlata.
  4. Prajeme dobrú chuť

TOFU Medvedí cesnak

Inšpirovali sme vás? Vyskúšajte aj iné naše recepty:

Špagety bolognese s-údeným-tofu

Cestoviny a pizza

zapekaná zelenina

Jedlá bez mäsa

mrkvové šatôčky

Dezerty a koláče