cestoviny

Cestoviny s bazalkovým TOFU a paradajkami

Print Friendly

ZDRAVÉ RECEPTYCestoviny s bazalkovým tofu stoja na typickej kombinácii cestovín, cesnaku a bazalky. Tofu v recepte zabezpečí prísun zdravých bielkovín. Pri recepte nájdete energetickú hodnotu a cenu jednej porcie. To vám postráži nielen vašu líniu ale aj peňaženku.

Cestoviny s bazalkovým TOFU

Cestoviny s bazalkovým tofu si môžete urobiť ako chutnú ľahkú večeru alebo obed kedykoľvek. Väčšinu ingrediencií máte iste vo svojej domácnosti, takže v potravinách si stačí spomenúť iba na tofu:

cestoviny

Ingrediencie Postup
  1. Cestoviny uvaríme podľa návodu na obale. Necháme odkvapkať a premiešame s trochou oleja.
  2. Paradajky umyjeme, osušíme a nakrájame na polovice.
  3. Cesnak roztlačíme a v miske zmiešame s trochou oleja a soli.
  4. Paradajky premiešame s cesnakovou zmesou a zamiešame do teplých cestovín.
  5. Pridáme rozdrobené TOFU a dôkladne premiešame. Na tanieroch ozdobíme lístkami bazalky.

Prajeme vám dobrú chuť a dúfame, že vám naše cestoviny s bazalkovým tofu budú chutiť.