3 feb 2016
Cestoviny Aglio e olio
Klasická talianska kuchyňa nikdy nesklame. Len z pár surovín si môžete pripraviť skvelé cestoviny Aglio e olio – jedny z najlepších cestovín aké poznáme – cesnak (aglio), olej (olio) a parmezán.
Cestoviny Aglio e Olio
Základom cestovín Aglio Olio je cesnak pekne opečený do zlato – hneda. Ak ho necháte príliš svetlý, nedostanete z neho plnú chuť a pripravíte sa o príjemne chrumkavú chuť. Ak ho opečiete príliš – zhorkne. Množstvo ingrediencií je orientačné – v prípade tohto receptu sa naozaj môžme riadiť podľa seba. Najmä ak nie ste „štipľaví“ alebo pripravujete cestoviny pre deti, tak určite vynecháte chilli :)
Čo potrebujeme: | Postup: |
Náš tip:
|
|
Vyskúšajte aj naše ďalšie recepty na pizzu a cestoviny:
- cestoviny plnené špenátom
- cestoviny s orechami
- pizza s tuniakovým cestom
- chrumkavá karfiolová pizza
- špagety bolognese s údeným tofu
- lasagne so špenátom bez múky
- farebné špagety s tofu chilli
Inšpirujte sa aj našimi ďalšími receptami
Zdroj obr.: dreamstime.com