Broskyňový ovocný koláč s mascarpone krémom
Milujeme leto. Každý deň dozrieva nejaké ovocie a my sa nevieme dočkať, aký ďalší koláč vyskúšame. Tiež patríte k milovníkom ľahkých ovocných dezertov? Tak to musíte otestovať náš dnešný recept na ovocný koláč s ľahkým mascarpone krémom a čerstvými broskyňami na chrumkavej sušienkovej kruste. Zaujímavá letná kombinácia, ktorej sa skutočne len ťažko odoláva.
Broskyňový ovocný koláč s mascarpone krémom
Žiadne zložité postupy, žiadne špeciálne kuchynské vybavenie. Broskyňový ovocný koláč si pripravíte za pár minút – odporúčame vám, pripraviť ho večer a cez noc nechať zachladiť. Bude tak lepšie chutiť a lepšie sa porcovať.
Čo potrebujeme: | Postup: |
Na korpus:·
Na plnku:
|
|
Ďalšiu inšpiráciu na výborné ovocné dezerty nájdete tu: ovocné dezerty alebo dezerty a pečenie
Ovocný koláč je výborná vec, najlepšie je, že je tak univerzálny. Nemáte broskyne? Nevadí, použite akékoľvek mäkké a šťavané ovocie a určite tým nič nepokazíte. Zárukou úspechu je tottižto netradičná ľahká krémová plnka a čerstvosť ovocia.